Despre noi

Din 1994

Povestea XLeveling

Totul incepe in 1994 cand compania Criano care administreaza XLeveling este fondata in Oradea. 

Initial un dealer local de scule electrice marca Bosch, s-a extins treptat pe piata de scule, echipamente si accesorii pentru constructii. 

In 2008 Criano incepe distributia de scule pentru faiantori, taietoare de inalta calitate, tehnica diamantata si scule specializate pentru montajul de placi etc. 

La un timp scurt dupa ce a inceput distributia a devenit o forta pe piata de scule pentru faiantori din Romania. In acest moment Criano domina piata de scule dedicate placatorilor din Romania si este cel mai mare furnizor de asemenea scule. 

In 2014 am observat o cerere tot mai mare pentru finisaje de inalta calitate si o cerere pentru sisteme de nivelare de mare calitate. Piata cerea un produs de calitate inalta si cel mai bun pret posibil. Noi am ascultat si am dezvoltat XLeveling.

Experienta ne-a invatat ca unii clienti sunt loiali unor anumite branduri, dar toti clietnii sunt loiali calitatii bune si serviciilor de calitate, nu conteaza logo-ul firmei de pe ambalaj. De acceea in 2017 am lansat XLeveling – oferind calitate inalta la un pret foarte competitiv. 

Oferim un produs exceptional, marketing bun si serviciul clienti foarte bun. 

Convinge-te de acest lucru ! Solicita-ne o mostra ! O trimitem gratuit ! 

Derulează în sus